Ervaringen deelnemers workshop Ontstressen

Dit schreven deelnemers nadat zij een Workshop of Cursus Ontstressen bij Droomversneller hadden gevolgd en het ‘ABC van Ontstressen’ hadden geleerd:

‘De workshop zelf kwam goed over. Ik voelde me thuis en dat gaf een vertrouwd gevoel. Het verhaal en de instructie waren duidelijk. De resultaten zijn voor mij zeer bevredigend, ik gebruik het ABC nu regelmatig. Ik heb zeker geen spijt dat ik deze workshop gevolgd heb.’ Anoniem

‘Ik had enkele moeilijke situaties waarvoor ik het ABC heb toegepast. De resultaten waren duidelijk: Ik ben gesprekken veel zelfverzekerder ingegaan. Ik kon beter en rustiger verwoorden wat ik wilde en bleef rustig als er iets onvoorziens gebeurde. Na afloop had ik een goed gevoel bij het resultaat.’ Anoniem

‘Ik ben zeer positief over deze workshop. Ida legt duidelijk en prettig uit hoe het ABC werkt. Het herhalen van de oefeningen werkt goed. Ik heb het sindsdien met goede afloop toegepast. Deze workshop kan ik zeker aanbevelen.’ J. ter Haar

‘Ik had in gedachten een situatie genomen die mij veel stress bezorgt. Toen ik het ABC van ontstressen had gedaan voelde ik dat de stress was verdwenen. De volgende dag heb ik de situatie in praktijk gebracht. Deze bleek veel minder stressvol te zijn. Ik gebruik deze methode nu vaker in mijn leven. De workshop heeft mij veel gebracht.’ Martin C.

‘Na het ontstressen ervaar ik dat mijn verstand en gevoel weer op één lijn zitten. Ik ervaar weer innerlijke rust en kijk met veel meer mildheid naar wat is.’ Anoniem

‘Ervaring met het ‘ABC van Ontstressen’: Het contact maken met de liefde in mijzelf zorgde voor een zachte bedding, waarin de verandering kon plaatsvinden. Tijdens het proces kwamen er meer gebeurtenissen in mijn herinnering op, die samenhingen met de gekozen gebeurtenis. Op het eind voelde ik geen stress meer bij de herinneringen. De gebeurtenis riep ook geen negatieve gedachten en gevoelens meer op.’ Anoniem