Cursus Ontstressen met LTC® – Geannuleerd

Datum/Tijd
Date(s) - zaterdag 21 mrt 2020
10:00 - 17:00

Locatie
De Deel

Categorieën


Leer een handige tool waarmee je jezelf binnen enkele minuten snel en eenvoudig kunt ontstressen. Waar en wanneer je maar wilt.

Stress?
Ergens tegenop zien, geïrriteerd zijn, jezelf alweer laten afleiden, van slag zijn, piekeren, uitstelgedrag, slecht slapen, spanning en druk voelen, ….

Het is een greep uit de vele stressreacties en die we allemaal wel herkennen. Stress kost ons veel energie. En zeg je tegen jezelf dat je negatieve reactie niet nodig is, ons gevoel trekt zich er vaak niets van aan.

Gelukkig is er nu een tool die gelijk op onderbewust niveau werkt waardoor stress snel en blijvend wordt opgelost. Met deze ABC-tool neem je stress weg van allerlei soorten situaties.

Het maakt niet uit of het om iets gaat uit het verleden, het heden of de toekomst. Met deze tool breng je jezelf weer in ‘hele brein’, waardoor stress oplost. Dit heeft direct een positief effect op je welbevinden, je gezondheid en je relaties.

‘Ik ben zeer positief over deze cursus. Ida legt duidelijk en prettig uit hoe het ABC werkt. Het herhalen van de oefeningen werkt goed. Ik heb het sindsdien met goede afloop toegepast. Deze cursus kan ik zeker aanbevelen.’ J. ter Haar

Inhoud
Je leert:
– stresssignalen herkennen
– over de werking van het brein bij stress
– het ‘ABC van Ontstressen’ van Live the Connection (LTC®)
– werken met spiertesten voor communicatie met je onderbewuste geest

Je kan hierna de eenvoudige tool het ‘ABC van ontstressen’ toepassen zo vaak als je wilt. De instructie krijg je mee naar huis.

‘Voor mij was het een eyeopener. Ik dacht wat overkomt mij nu, is het zo eenvoudig? Ik pas het ABC veel toe en heb er veel baat bij. Het is voor mij een handig hulpmiddel om rustig te worden en te blijven. Heel fijn om dit geleerd te hebben.‘ Ina O. 

Resultaten
Na deze training herken je stress beter en weet je hoe je deze kunt laten oplossen. Ook heb je meer zicht op je mindset die van invloed is op je (stress)beleving. Door de tool te gebruiken zal je merken dat de stress snel verdwijnt en dat je vanzelf anders / breder / milder over de stresssituatie denkt. Dit komt omdat je jezelf weer in ‘hele brein’ staat hebt gebracht en je hersenhelften weer optimaal samenwerken. Dit heeft direct een positief effect op je welbevinden, je gezondheid en je relaties.

‘Het contact maken met de liefde in mijzelf zorgde voor een zachte bedding, waarin de verandering kon plaatsvinden. Tijdens het proces kwamen er meer gebeurtenissen in mijn herinnering op, die samenhingen met de gekozen gebeurtenis. Op het eind voelde ik geen stress meer bij de herinneringen. De gebeurtenis riep ook geen negatieve gedachten en gevoelens meer op.’ Anoniem

Lees hier meer ervaringen van deelnemers.

Ben je nog niet zeker of deze methode wat voor je is, geef je dan op voor een gratis kennismakingssessie om zelf het effect te ervaren.

Praktisch
Datum: Zaterdag 21 maart 2020
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Deel, Zaaier 60A in Leusden
Kosten: € 25,-
Meenemen: papier en pen als je aantekeningen wilt maken.

Aanmelden via de knop ‘Inschrijven’ op de site van Latent Talent

Heb je interesse in deze cursus maar komt deze dag je niet uit: laat een berichtje achter en ik breng je op de hoogte zodra er een nieuwe workshop/cursus start.