Workshop Ontstressen met LTC®

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - vrijdag 14 jun 2019
14:00 - 16:30

Locatie
Droomversneller

Categorieën


Leer in één dagdeel in een kleine groep een handige tool waarmee je jezelf binnen enkele minuten snel en eenvoudig kunt ontstressen. Waar en wanneer je maar wilt.

Stress?
Ergens tegenop zien, geïrriteerd zijn, jezelf alweer laten afleiden, van slag zijn, piekeren, uitstelgedrag, slecht slapen, spanning en druk voelen, ….

Het is een greep uit de vele stressreacties en die we allemaal wel herkennen. Stress kost ons veel energie. En zeg je tegen jezelf dat je negatieve reactie niet nodig is, ons gevoel trekt zich er vaak niets van aan.

Hoe dit komt en hoe je dit snel kunt veranderen leer je in deze workshop. Je leert een praktische tool waarmee je jezelf binnen enkele minuten kunt ontstressen. Deze tool van Live the Connection® (LTC) is eenvoudig en effectief.
Het werkt snel en blijvend omdat je gebruik maakt van de kracht van je onderbewuste vermogen. Hoe aangenaam is dat?

‘Ik ben zeer positief over deze workshop. Ida legt duidelijk en prettig uit hoe het ABC werkt. Het herhalen van de oefeningen werkt goed. Ik heb het sindsdien met goede afloop toegepast. Deze workshop kan ik zeker aanbevelen.’ J. ter Haar

Inhoud
Je leert wat er in je brein gebeurt bij stress en je leert stresssignalen te herkennen. Je leert ‘live’ de eenvoudige tool het ‘ABC van ontstressen’ welke je daarna zo vaak kan toepassen als je wilt. Je kan hiermee stress wegnemen van allerlei soorten situaties en gebeurtenissen. Het maakt daarbij niet uit of het om iets gaat uit het verleden, het heden of de toekomst. De instructie krijg je mee naar huis.

‘Voor mij was het een eyeopener. Ik dacht wat overkomt mij nu, is het zo eenvoudig?Ik pas het ABC veel toe en heb er veel baat bij. Het is voor mij een handig hulpmiddel om rustig te worden en te blijven. Heel fijn om dit geleerd te hebben.‘ Ina O. 

Kleine groep
Er wordt gewerkt in een klein groepje, dus er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen.

Resultaten
Na deze training herken je stress beter en weet je hoe je deze kunt laten oplossen. Ook heb je meer zicht op je mindset die van invloed is op je (stress)beleving. Door de tool te gebruiken zal je merken dat de stress snel verdwijnt en dat je vanzelf anders / breder / milder over de stresssituatie denkt. Dit komt omdat je jezelf weer in ‘hele brein’ staat hebt gebracht en je hersenhelften weer optimaal samenwerken. Dit heeft direct een positief effect op je welbevinden, je gezondheid en je relaties.

‘Het contact maken met de liefde in mijzelf zorgde voor een zachte bedding, waarin de verandering kon plaatsvinden. Tijdens het proces kwamen er meer gebeurtenissen in mijn herinnering op, die samenhingen met de gekozen gebeurtenis. Op het eind voelde ik geen stress meer bij de herinneringen. De gebeurtenis riep ook geen negatieve gedachten en gevoelens meer op.’ Anoniem

Lees hier meer ervaringen van deelnemers.

Ben je nog niet zeker of deze methode wat voor je is, geef je dan op voor een gratis kennismakingssessie om zelf het effect te ervaren.

Praktisch
Investering:          € 60,- incl. btw
Aanmelden:         uiterlijk 7 juni 2019

Min. aantal deelnemers: 2
Max. aantal deelnemers: 3

Bij aanmelden graag adresgegevens toevoegen bij “opmerking”.
Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling.

Heb je interesse in deze workshop maar komt het dagdeel niet uit: laat een berichtje achter en ik breng je op de hoogte zodra er een nieuwe workshop start.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.