Gezondheid & Welzijn

“Het actieve ingrediënt in de genezing van lichaam en geest is geloof.”
Robert M. Williams, M.A., grondlegger van PSYCH-K®

De invloed van onze geest op ons lichaam is groot. Zie hier hoe het placebo effect zelfs bij een knie operatie is aangetoond.

Geest & Lichaam
Onderzoek op het gebied van psychoneuroimmunologie duidt sterk op een essentiële link tussen geest en lichaam, aangezien het verband houdt met fysiek en emotioneel welzijn. Het is dus zinvol bij klachten op het gebied van Gezondheid & Welzijn extra ondersteuning te ontvangen van een Health and Wellbeing Facilitator met toepassing van PSYCH-K®.

Optimale Gezondheid- & Welzijnsbalans
Deze speciale tool van PSYCH-K® is een efficiënte manier om onderbewuste overtuigingen, die het bereiken van optimale en gezondheid in lichaam, denken en geest zouden kunnen blokkeren, te ontdekken en te veranderen. De balans omvat 22 paren van overtuigingen waarvan onderzoek aantoont dat zij geassocieerd kunnen worden met optimale gezondheid, waaronder het functioneren van het immuunsysteem.
Naast het toepassen van deze balans zijn mogelijk actiepunten en/of andere balansen nodig of gewenst voor een optimaal resultaat.

Let op: Deze sessies zijn geen vervanging voor medische behandelingen, maar zijn een aanvulling hierop.

Transformeren beperkende overtuigingen
De PSYCH-K® sessies richten zich op het transformeren van eventuele beperkende onderbewuste overtuigingen die verband kunnen houden met je fysieke conditie. Deze overtuigingen worden meestal opgeslagen in je jeugd en blijven vaak tot in de volwassenheid bestaan.
Omdat ik niet medisch gekwalificeerd ben, zal ik je aandoening(en) niet behandelen zoals een arts dat zou doen, met behulp van een diagnose- en een behandelingsprogramma. Met andere woorden, met PSYCH-K® diagnosticeren of behandelen we geen ziekten.

Met PSYCH-K® helpen we je echter wel onderbewuste overtuigingen te veranderen die jouw gezondheid en welzijn kunnen beïnvloeden, zowel fysiek als mentaal. Soms verbetert een aandoening aanzienlijk alleen al door PSYCH-K® te gebruiken. Daarom bied ik graag deze service aan.

Actie
Als je je onderbewuste mindset in lijn wilt brengen met optimale gezondheid en welzijn, werk ik graag met je samen. Klik hier om een afspraak te maken.