Lezing met demonstratie

Lezing ‘Brein & Stress’

Met regelmaat geef ik lezingen en workshops. Zie voor het aanbod de agenda.
Hieronder staat een beschrijving van een lezing van 1 à 2 uur die ik op aanvraag geef.

IMG_0187 (2)

In deze lezing krijg je zicht op de invloed van onze overtuigingen, het onderbewustzijn en de werking van ons brein op onze keuzes en dus op ons leven. Ook vertel ik wat er allemaal mogelijk is met PSYCH-K® en de Live the Connection® en hoe dit zorgt voor meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.

 

“Ida weet geweldig te vertellen. Wat een kennis van zaken. Zij had mij de hele avond in haar ban. Ook haar eigen kwetsbaarheid kwam ter sprake. Niet zwaar en ook nog met humor.” Bezoeker lezing maart 2018

Eén van de aanwezigen kan zelf in een demonstratie het gemak, de snelheid en  het resultaat van deze methodes ervaren. En wie wil kan eenvoudig de ‘hele breinhouding’ aanleren die direct is in te zetten in geval van stress, heftige emoties en concentratieproblemen.

Na deze introductielezing heb je meer inzicht in de werking van je eigen overtuigingen en je brein en weet je hoe je dit direct zelf kan beïnvloeden. Een privé sessie afspreken is ook mogelijk. Na afloop wordt een leuke korting aangeboden.

De lezing kan ook op aanvraag gegeven worden.