Live The Connection® 

Wat is Live the Connection?

Deze methode is een manier om alle vormen van stress in je leven op te lossen. Ongeacht of het gaat om situaties uit het verleden, het heden of de toekomst.

Weinig energie, onzeker voelen, nadelen van hooggevoeligheid, last hebben van hoofdpijn, werkstress, eenzaam voelen, paniekaanvallen, gebrek aan concentratie, snel getriggerd zijn, perfectionisme, moeilijk contact kunnen maken, irritatie,  negatieve gedachten, burn-out, stressgerelateerde klachten, relatieproblemen, geldgebrek, controlefreak zijn, slechte eetgewoonten, angst voor afwijzing, moeilijk kunnen samenwerken, tijdsdruk voelen, niet lekker in je vel zitten, slecht slapen, gebrek aan zelfvertrouwen, vaak geblesseerd zijn, allergieën, dyslexie, chronische vermoeidheid, vastzitten in een destructieve relatie, onverklaarbare fysieke klachten, last hebben van mensen in je omgeving, vaak pech hebben, ziek zijn, moeilijkheden hebben met je baas, faalangst, wel weten wat je wilt maar het niet kunnen waarmaken, …

Herken je één van bovenstaande woorden?
->Stress

Want stress is een klein woord dat een heleboel uitingsvormen heeft. Stress vangt eigenlijk alle soorten irritatie, angst, teleurstelling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie. Stress hebben betekent niet in verbinding, niet in balans zijn.

Verbonden Brein

Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken. We hebben dan een ‘verbonden brein’. Bij stress, op welke manier dan ook, werken de verschillende delen van ons brein niet langer goed samen. Daardoor werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet goed voor onszelf en onze omgeving. Met alle gevolgen van dien. Problemen met je zelfbeeld, in relaties, op het werk, met je gezondheid.

De Live the Connection® methode is een unieke manier om je hersenen weer snel in verbinding te brengen. Patronen die je leven belasten leer je om te zetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen. 

Ontstaan

Live the Connection® is ontwikkeld door Marina Riemslagh (PhD). Zij heeft de afgelopen tien jaar besteed aan onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Deze methode is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek.

Resultaten op korte en lange termijn

Omdat je met het onderbewuste werkt geeft deze aanpak resultaten op korte én lange termijn. Je pakt je problemen zeer effectief aan en je beweegt je in de richting van wat je wél wil in je leven. Deze methode gebruiken resulteert dan ook in liefde, gezondheid en overvloed, vrede met jezelf en met anderen.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel

Live the Connection® is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. Deze methode maakt gebruik van verschillende unieke tools. Je werkt samen met je onderbewuste, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven. Omdat je lichaam en brein heel veel zelf doen als je ze daar toe aanzet werkt deze methode sneller en makkelijker dan je denkt. Het is eigenlijk niet goed uit te leggen. Je moet het gewoon ervaren! 

Durf die stap te zetten en ervaar het zelf!

Gun jezelf meer innerlijke rust

  Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek/kennismakingssessie.
  Ik wil een persoonlijke sessie afspreken.
  Ik wil een Workshop ontstressen volgen.
  Ik wil het boek 'Jezelf Ontstressen in minder dan 5 minuten' bestellen.
  Houd mij op de hoogte van de activiteiten van Droomversneller d.m.v. nieuwsbrief en e-mails.

  Opmerkingen


  *Ik ga akkoord met het privacyreglement.(Privacyreglement)

   Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek/kennismakingssessie.
   Ik wil een persoonlijke sessie afspreken.
   Ik wil een Workshop ontstressen volgen.
   Ik wil het boek 'Jezelf Ontstressen in minder dan 5 minuten' bestellen.
   Houd mij op de hoogte van de activiteiten van Droomversneller d.m.v. nieuwsbrief en e-mails.

   Opmerkingen


   *Ik ga akkoord met het privacyreglement.(Privacyreglement)