LOVE Method®

Deze methode is een manier om alle vormen
van stress in je leven op te lossen.

Herken je één van deze gevoelens of situaties?

Weinig energie, onzeker voelen, last hebben van hoofdpijn, werkstress, eenzaam voelen, angstaanvallen, gebrek aan concentratie, perfectionisme, moeilijk contact kunnen maken met anderen, irritatie over het gedrag van anderen, burn-out, negatieve gedachten, nadelen hooggevoeligheid, niet goed functioneren in een moeilijke werksfeer, relatieproblemen, te veel werk hebben, geen kinderen kunnen krijgen, geldgebrek, controlefreak zijn, slechte eetgewoonten, angst voor afwijzing, moeilijk kunnen samenwerken, last hebben van tijdsdruk, geen werk hebben, denken dat mensen je stom vinden, niet lekker in je vel zitten, slecht slapen, gebrek aan zelfvertrouwen, vaak geblesseerd zijn, dyslexie, vastzitten in een destructieve relatie, slecht zijn in talen of wiskunde, last hebben van je collega’s of van familieleden, vaak pech hebben, ziek zijn, moeilijkheden hebben met je baas, faalangst, wel weten wat je wilt maar het niet kunnen waarmaken, …

Stress en problemen

Stress betekent alle soorten irritatie, angst, teleurstelling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie. Stress kan gezondheidsproblemen veroorzaken, evenals problemen in relaties, in familie en op het werk.
Wil je hier graag iets aan doen? Met de LOVE Method® maak je gebruik van de kracht en de snelheid van je automatische systeem (het onderbewuste vermogen) om te ontstressen en om makkelijker te creëren waarnaar jij verlangt.

Verbonden Brein

Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken: dan hebben we een ‘verbonden brein’. Wanneer ons brein geen goede verbinding heeft, is ons brein in stress. Dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren en zijn we niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving – met alle gevolgen van dien.

De LOVE Method is een unieke manier om je hersenen weer snel in verbinding te brengen. Patronen die je leven en je relaties belasten leer je om te zetten in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid en je relaties ten goede komen.

Ontstaan

De LOVE Method is ontwikkeld door Marina Riemslagh (PhD). Zij heeft de afgelopen tien jaar besteed aan onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. De LOVE Method is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan.

Resultaten op korte en lange termijn

Met de LOVE Method ervaar je hoe makkelijk het is om problemen blijvend op te lossen. Omdat je met het onderbewuste werkt geeft de aanpak van de LOVE Method resultaten op korte én lange termijn. Je pakt je problemen zeer effectief aan en je beweegt je in de richting van wat je wél wil in je leven. De LOVE Method gebruiken resulteert dan ook in liefde, gezondheid en overvloed, vrede met jezelf en met anderen.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en snel

De LOVE Method is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk. De LOVE Method maakt gebruik van verschillende unike tools. Je werkt samen met je onderbewuste, zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven. Het gaat makkelijker en sneller dan je zou denken! Waarom? Omdat ons lichaam en ons brein héél veel zelf kan doen.

Ga voor blijvende resultaten, zowel persoonlijk als in je relaties
en op het vlak van je gezondheid!

Spreekt dit je aan, kies op welke manier je hiermee kennis wilt maken:

  1. Volg de Workshop Ontstressen en leer live het ‘ABC voor ontstressen’ zodat je jezelf kan ontstressen binnen 5 minuten. Deze tool kan je vervolgens toepassen waar en wanneer je maar wilt.
  2. Persoonlijke sessie(s) met Professioneel LOVE Method Coach Ida Kuyk (Droomversneller) waarbij jouw thema’s centraal staan.
  3. Als je eerst meer wilt weten kan je de introductielezing ‘Ontdek je onderbewuste Vermogen’ of een kennismakingsessie van Droomversneller bijwonen. Zie agenda.
  4. Zie thelovemethod.nl. Hier worden ook vervolgworkshops zoals de Kernmodule aangeboden.

Heb je nog specifieke vragen waar je antwoord op wilt, neem dan contact op of vraag dan een gratis adviesgesprek aan.