Missie & Visie

Missie

Mijn missie is mensen te stimuleren hun droom waar te maken. Ik inspireer mensen om hun hart, hun passie te volgen en hun unieke talent in de wereld zichtbaar te maken.

Visie

Iedereen die dromen wil waarmaken of bepaalde doelen wil verwezenlijken komt onderweg obstakels tegen. Sommige kan je prima alleen nemen en voor andere obstakels kan je wel wat hulp gebruiken. Passende ondersteuning scheelt een hoop gepieker, tijd, energie en dus geld en zorgt ervoor dat je je doel makkelijker en sneller zult bereiken.

Werkwijze

Als Droomversneller bied ik ondersteuning op een inspirerende en motiverende wijze die aansluit bij jouw behoeften en jouw werkwijze.  Jij bepaalt zelf welke stappen je wilt nemen.

Voor grote of terugkerende obstakels is het zinvolle om op een dieper niveau het probleem aan te pakken. Regelmatig blijken belemmerende overtuigingen en stress de rem te zijn op het kunnen bereiken van je doel. Om dit te veranderen zijn PSYCH-K® en Live the Connection® effectieve instrumenten. Succes komt hiermee binnen handbereik.

Om klanten nog meer te kunnen bieden werk ik graag samen met andere ondernemers met een vergelijkbare missie en visie.

Het resultaat

Je staat sterk in je kracht en weet welke stappen je gaat zetten. Energiek en vol vertrouwen vervolg je jouw weg om je droom te verwezenlijken.

Kernwaarden

doelgericht – creatief – eigenwijsheid –  plezier – liefdevol