Boek PSYCH-K®

‘Vandaag geen stress. En morgen dan?’ Morgen is het ook weer ‘vandaag’… Net zoals in ons onderbewuste, daar is het ook altijd ‘nu’. Daarom kan één enkele gebeurtenis die ons leven ‘op zijn kop zet’ ons jarenlang in de ban van stress houden.

boekMRHoe dit mechanisme werkt en hoe we de gevolgen van trauma eenvoudigweg kunnen transformeren, lees je in dit boek van Marina Riemslagh.
Het is de naslag van jarenlang onderzoek, uitgelegd in eenvoudige bewoordingen, toegankelijk gemaakt met 77 getuigenissen.

Als we stressen, zijn we niet wie we écht zijn, we hebben namelijk ‘ons hele brein niet paraat’. Delen van onszelf zijn ontoegankelijk. Dat is te verhelpen door PSYCH-K, een ‘eeuwenoud proces’ dat nu toegankelijk wordt voor iedereen. Door PSYCH-K te gebruiken gaat onze wereld open. We krijgen vrije keuze over hoe we ons voelen, wat we denken en hoe we handelen. Vrede met onszelf, met anderen en onze wereld ligt binnen handbereik.

N.B. PSYCH-K is net als zwemmen: je leert het niet door erover te lezen, maar door het te doen. Dit boek biedt veel informatie over de methode, de toepassingsmogelijkheden en de effecten van PSYCH-K.

Het boek telt 248 pagina’s.
Nog slechts 3 exemplaren beschikbaar…

Bestellen

Prijs: € 25,- excl. verzendkosten.
Verzendkosten binnen Nederland: € 4,75
Verzendkosten buiten Nederland en binnen EU: € 11,00

Neem contact op en geef aan of je het boek zelf komt ophalen of dat je het thuis gezonden wilt hebben. Binnen een paar dagen heb je het boek in huis.