Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een vriendelijke, snelle én effectieve manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door behulpzame overtuigingen op onderbewust niveau. Hierdoor zal je gedrag positief veranderen. Je ervaart meer innerlijke rust, staat beter in je kracht en je komt makkelijker in actie. Dit scheelt een hoop tijd, energie, uitstelgedrag en gepieker. Hoe fijn is dat?
Bovendien kan je met behulp van PSYCH-K traumatische gebeurtenissen neutraliseren zodat deze minder of geen invloed meer op je hebben.

Wat is zo bijzonder aan PSYCH-K?

Er zijn veel methodes op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toch is er een zeer belangrijk verschil: Vrijwel alle technieken/methodes richten zich op het bewuste niveau om te veranderen. PSYCH-K heeft de sleutel in zich (K staat voor “Key”) om op onderbewust niveau de mindset te wijzigen.

Veel mensen hebben alleen of met hulp al bij zichzelf ontdekt waar de schoen wringt en wat ze anders zouden willen denken en dus beleven. Ze weten het wel, maar dat blijkt niet altijd voldoende om werkelijk te veranderen en het ook zo te voelen en ervaren.
De reden is dat op onderbewust niveau de overtuiging nog niet is gewijzigd.

Kortom: Als we met ons bewustzijn alles konden creëren waar we naar verlangen, dan zouden wij allemaal al precies zijn, doen en hebben wat we zouden willen.

Wetenschappelijk onderzoek

gedrag bewust-onbewust

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat zeker 95% van ons gedrag voortkomt uit ons onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is dat deel van jou waarin je aan de hand van jouw ervaringen je hele leven overtuigingen hebt opgeslagen. Hieronder vallen ook de overtuigingen die je beperken en zelfs saboterend, destructief gedrag creëren. Voorbeelden van belemmerende overtuigingen/gedachten zijn: ‘Ik kan het niet’, ‘Ik ben het niet waard’, ‘Ik mag geen fouten maken’ etc. Overtuigingen die er voor zorgen dat we gefrustreerd, gestrest en uitgeput raken.

Krachtiger en sneller

PSYCH-K richt zich direct op het onderbewustzijn, dat vele malen krachtiger én vele malen sneller werkt dan het bewuste. Ter vergelijking: Het bewustzijn verwerkt ca. 40 bits per seconde verwerken en het onderbewustzijn ca. 40.000.000.
PSYCH-K maakt het mogelijk om direct met jouw onderbewustzijn te communiceren en je overtuigingen te wijzigen. Wanneer je jouw overtuigingen kunt herprogrammeren, veranderen automatisch jouw emoties en dus ook je gedrag. En daarmee je leven. Lees hier de ervaringen van klanten.

PSYCH-K maakt gebruik van verschillende ‘balansen’ om het de gewenste verandering tot stand te brengen.

PSYCH-K is ontwikkeld door Rob Williams.  Bruce Lipton legt uit hoe waardevol het is als je het onderbewuste weet te herprogrammeren:

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op.