Sessies 

De Sessie

Tijdens persoonlijke sessies staat jouw doel centraal.
Dit kan betrekking hebben op elk levensthema: gezondheid, zelfvertrouwen, hooggevoeligheid (hsp), werk, relaties, familie, liefde etc.
Ik vraag altijd: ‘Waar verlang je naar?’ Vaak komen mensen bij mij met iets waar ze van af willen. Het is ook belangrijk om te weten wat je wel wilt. Waar je vrij wilt kunnen bewegen.

Uitvoering

Tijdens onze sessies leg ik uit hoe ik werk en komen we samen met o.a. spiertesten op het spoor van het werk dat te doen is. Vervolgens help ik je met specifieke, eenvoudige  instructies (balansen of processen) die je zelf uitvoert om het herstelproces zélf in werking te stellen. Stress en lading op trauma’s lossen op en belemmerende gedachten zet je om in ondersteunende overtuigingen. Hierdoor ontstaat er vaak ander perspectief op, en dus ook beleving van je thema. Dit proces gebeurt in een veilige setting.

Samen

Die veiligheid bouwen we samen, door in verbinding te zijn. Respectvol en gelijkwaardig. Ik werk vanuit rust, openheid, betrokkenheid, en door zelf veilig te zijn: ik kan geen veiligheid creëren als ik het zelf niet ben. Er is een diep weten, een vertrouwen, dat ik er mag zijn. Dat ik er toe doe. En dat dat ook voor jou geldt, ook al voel jij dat zelf (nog) niet. Iedere ziel volgt zijn of haar eigen pad. En dat is ok. Ten diepste.

Zelfhelend vermogen

Ik luister met een open hart. Ik wijs niks af, alles mag er zijn. Ik vraag door op wat er is, zonder dat ik daar mijn eigen beeld tegenover zet. Ik weet het niet beter, ik heb met o.a. PSYCH-K en Live the Connection wél instrumenten in handen om je verder te helpen. Steeds weer merk ik dat het onderbewuste van mijn cliënten zelf met oplossingen komt die veel beter zijn dan wat ik zelf had kunnen bedenken. Ik heb daar vertrouwen in. In die zin zie ik mezelf vooral als begeleider van zelfheling. Ik weet niet altijd wat er in de weg zit, en jij misschien ook niet. Maar omdat ik weet op welke ‘knoppen’ we kunnen drukken wordt dat vanzelf duidelijk.

Basisovertuigingen

Vaak begint het al met het rechtzetten van basisovertuigingen over jezelf. Zie het als het fundament van een huis: als dat fundament niet goed is, dan blijft het huis scheuren en instorten. De basisovertuigingen die je in je vroege jeugd over jezelf hebt opgedaan kunnen je je leven lang ondermijnen.

Naar de kern

Het onderbewuste is net een enorme bibliotheek of database. Alles is er te vinden, als je maar weet hoe je het naar boven moet halen. Dat kan voorouder-ver gaan. Je draagt alles met je mee, onderbewust. Als je dat leert inzetten gaat er een wereld in en voor je open. Door met het onderbewustzijn samen te werken dring je direct door tot de kern. Je werkt daar waar de oorsprong te vinden is.

Snel

Omdat je gebruik maakt van de kracht van je onderbewustzijn, welke ca. 1 miljoen keer sneller werkt dan je bewustzijn, neemt de transformatie zelf vaak maar enkele minuten in beslag. De blijvende verandering is de ene keer direct merkbaar en een andere keer pas in de loop van de tijd.

Praktisch

De eerste sessie duurt 1 à 1,5 uur (inclusief intake)
Vervolgsessies duren 1 uur.

Voor specifieke thema’s kan 1 of 2 sessies voldoende zijn.
Voor complexere problemen kunnen meer sessies nodig zijn.

Klaar voor positieve verandering? Dan ben je hier aan het juiste adres.

  Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek/kennismakingssessie.
  Ik wil een persoonlijke sessie afspreken.
  Ik wil een Workshop ontstressen volgen.
  Ik wil het boek 'Jezelf Ontstressen in minder dan 5 minuten' bestellen.
  Houd mij op de hoogte van de activiteiten van Droomversneller d.m.v. nieuwsbrief en e-mails.

  Opmerkingen


  *Ik ga akkoord met het privacyreglement.(Privacyreglement)

   Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek/kennismakingssessie.
   Ik wil een persoonlijke sessie afspreken.
   Ik wil een Workshop ontstressen volgen.
   Ik wil het boek 'Jezelf Ontstressen in minder dan 5 minuten' bestellen.
   Houd mij op de hoogte van de activiteiten van Droomversneller d.m.v. nieuwsbrief en e-mails.

   Opmerkingen


   *Ik ga akkoord met het privacyreglement.(Privacyreglement)