Advanced Workshop PSYCH-K®

Datum/Tijd
Date(s) - donderdag 06 jul 2017 - zondag 09 jul 2017
Meerdere dagdelen

Locatie
Wijkgebouw Schellingwoude

Categorieën


psych-k2De Advanced Workshop gaat voorbij bewust geformuleerde overtuigingen. Je leert de structuren op celniveau kennen die je leven diepgaand beïnvloeden.
Eenvoudig en makkelijk opent zich een veld van nieuwe mogelijkheden en een volledige toegang tot ons beschikbare potentieel.

In de Advanced Workshop leer je ‘balansen’ die je competenties vergroten op het gebied van transformatie van basisovertuigingen en stresspatronen, het reduceren van spanning in onderlinge relaties en communicatie, enzovoort.

Met behulp van verschillende processen bereik je op deze wijze een nieuwe en meer diepgaande innerlijke kracht en vrijheid op alle gebieden van je leven.

De PSYCH-K Advanced Integration Workshop biedt daarmee een schat aan procedures die in zowat alle levenssituaties van belang zijn.

In deze workshop leer je onder andere:

  • Kernovertuigingenbalans: hierin balanceer je onderbewuste kernovertuigingen (zoals ‘ik wil leven’ versus ‘ik wil sterven’, ‘ik verdien het gelukkig te zijn’ versus ‘ik verdien het om ongelukkig te zijn’, ‘ik kan…’ versus ‘ik kan niet…’ enz.)
  • Besefpunten: je leert lichamelijk verankerde energiepunten kennen en ermee werken
  • Energie focusing: je leert je energie corrigeren en doelgericht in te zetten
  • Balans voor hechting aan het leven: emotioneel of lichamelijk pijnlijke gebeurtenissen uit je persoonlijke leven worden getransformeerd en losgelaten, net zoals alle stress rondom conceptie en geboorte en stress met betrekking tot de dood.
  • Relatiebalans: deze stelt jou in staat al je relaties in harmonie te brengen
  • Plaatsvervanging: je leert, vergelijkbaar met familieopstellingen, positief bij te dragen aan andermans leven op een uiterst respectvolle manier
  • Communicatiebalans: deze vergemakkelijkt (non)verbale communicatie

Let op: eerdere deelname aan de PSYCH-K Basis Workshop is vereist.

Psych-K instructeur en workshopleider: Wendy van Heteren
Organisatie: Wendy van Heteren

Duur workshop: 8 dagdelen. De tijden zijn:
Donderdag: 9.30 – 18.00
Vrijdag en zaterdag: 9.00 – 18.00
Zondag: 9.00 – 16.00

Aanmelden bij Wendy van Heteren via deze link.