PSYCH-K® 

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een vriendelijke, snelle én effectieve manier om belemmerende overtuigingen te vervangen door behulpzame overtuigingen op onderbewust niveau. Hierdoor zal je gedrag positief veranderen. Je ervaart meer innerlijke rust, staat beter in je kracht en je komt makkelijker in actie. Dit scheelt een hoop tijd, energie, uitstelgedrag en gepieker. Hoe fijn is dat?
Bovendien kan je met behulp van PSYCH-K traumatische gebeurtenissen neutraliseren zodat deze minder of geen invloed meer op je hebben.

Wat is er zo bijzonder aan PSYCH-K?

Er zijn veel methodes op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Toch is er een zeer belangrijk verschil: Vrijwel alle technieken/methodes richten zich op het bewuste niveau om te veranderen. PSYCH-K heeft de sleutel in zich (K staat voor ‘Key’) om op onderbewust niveau de mindset te wijzigen.

Belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau

Veel mensen hebben al bij zichzelf ontdekt waar een innerlijke blokkade zit en wat ze anders zouden willen denken en dus beleven. Ze weten het wel, maar dat blijkt niet altijd voldoende om werkelijk te veranderen en het ook zo te voelen en ervaren. Verstand en gevoel zitten niet op één lijn. De reden is dat op onderbewust niveau de overtuiging nog niet is gewijzigd.

Kortom: Als we met ons bewustzijn alles konden creëren waar we naar
verlangen, dan zouden wij allemaal al precies zijn, doen en hebben wat we zouden willen.

 

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat zeker 95% van ons gedrag voortkomt uit ons onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is dat deel van jou waarin je aan de hand van jouw ervaringen je hele leven overtuigingen hebt opgeslagen. Hieronder vallen ook de overtuigingen die je beperken en zelfs saboterend, destructief gedrag creëren. Voorbeelden van belemmerende overtuigingen/gedachten zijn: ‘Ik kan het niet’, ‘Ik ben het niet waard’, ‘Ik mag geen fouten maken’ etc. Overtuigingen die er voor zorgen dat we gefrustreerd, gestrest en uitgeput raken.

Krachtiger en sneller

PSYCH-K richt zich direct op het onderbewustzijn, dat vele malen krachtiger én vele malen sneller werkt dan het bewuste.
Ter vergelijking: Het bewustzijn verwerkt ca. 40 bits per seconde en het onderbewustzijn ca. 40.000.000.
PSYCH-K maakt het mogelijk om direct met jouw onderbewustzijn te communiceren en je overtuigingen te wijzigen.

Hele Brein

Bij PSYCH-K gebruiken we spiertesten om in kaart te brengen waar de disbalans zit. Vervolgens worden door het uitvoeren van bepaalde instructies (‘balansen’) beide hersenhelften weer met elkaar in balans gebracht. Je komt weer in de ‘hele-brein’staat. Zo wordt je onderbewuste als het ware gereset, waardoor je je oude overtuigingen en stress achter je kunt laten. Wanneer je jouw overtuigingen herprogrammeert, veranderen automatisch jouw emoties en dus ook je automatische gedrag.

Grondlegger PSYCH-K

PSYCH-K is ontwikkeld door Robert Williams M.A. Op Youtube zijn veel filmpjes van hem te vinden. Evenals van bioloog Bruce Lipton die de PSYCH-K® methode onderschrijft.

Actie

Wil je je onderbewuste mindset in lijn brengen met je bewust gekozen doelen, dan ondersteun ik je daarin graag.

Neem vandaag nog de eerste stap

  Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek/kennismakingssessie.
  Ik wil een persoonlijke sessie afspreken.
  Ik wil een Workshop ontstressen volgen.
  Ik wil het boek 'Jezelf Ontstressen in minder dan 5 minuten' bestellen.
  Houd mij op de hoogte van de activiteiten van Droomversneller d.m.v. nieuwsbrief en e-mails.

  Opmerkingen


  *Ik ga akkoord met het privacyreglement.(Privacyreglement)

   Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek/kennismakingssessie.
   Ik wil een persoonlijke sessie afspreken.
   Ik wil een Workshop ontstressen volgen.
   Ik wil het boek 'Jezelf Ontstressen in minder dan 5 minuten' bestellen.
   Houd mij op de hoogte van de activiteiten van Droomversneller d.m.v. nieuwsbrief en e-mails.

   Opmerkingen


   *Ik ga akkoord met het privacyreglement.(Privacyreglement)