Boek Ontstressen

‘Jezelf ontstressen in minder dan vijf minuten’

Dit boek van Live the Connection® is geschreven door Marina Riemslagh. Het gaat over het ABC van ontstressen en is nu te koop bij Droomversneller.

Dit boek zorgt voor een heldere kijk op hoe stress ontstaat en wat het doet. Het biedt je ook een échte oplossing. Door middel van nieuwe breinkennis ‒ die je in dit boek zelf leert gebruiken ‒ kan je stress opheffen in plaats van ermee te leren omgaan.
Dit is een baanbrekend boek dat het eigen onderzoek van auteur Marina Riemslagh combineert met actuele, wetenschappelijke inzichten, verwoord in eenvoudige, toegankelijke taal. Mensen die ‘Het ABC van ontstressen’ gebruiken, delen de resultaten die ze ermee bereiken.

”Via een collega maakte ik kennis met ‘Het ABC van ontstressen’. Deze aanpak werkt zeer effectief en als coach ben ik blij inzicht te krijgen in de achtergrond hiervan. Ik ben aangenaam verrast dat Live The Connection ook zo eenvoudig toe te passen is op jezelf. Tijdens de training ervoer ik de effecten direct en ondanks de eenvoud van de methode is deze zeer diepgaand.” Richard Kaart is 47, sportieve business- en teamcoach

Marina Riemslagh (PhD) heeft de afgelopen tien jaar besteed aan onderzoek, onderricht en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Zij onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Deze methode is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan.

Wil je het ABC van Ontstressen ‘live’ leren, dan kan dit in een persoonlijke sessie of door het volgen van een Workshop of Cursus Ontstressen met LTC®

Het boek telt 280 pagina’s.

Bestellen

Prijs: € 19,95 excl. verzendkosten.
Verzendkosten binnen Nederland: € 5,00
Verzendkosten buiten Nederland en binnen EU: € 11,50

Bestel via het contactformulier.  Geef aan of je het boek zelf komt ophalen of dat je het thuis wilt laten bezorgen. Binnen een paar dagen heb je het boek in huis. Meer exemplaren bestellen kan natuurlijk ook.