Stressmanagement voor Zorgverleners

Datum/Tijd
Date(s) - dinsdag 29 mei 2018
10:00 - 12:00

Locatie
Coachpraktijk Droomversneller

Categorieën


Voor wie
Je werkt in de zorg of bent mantelzorger.  Je voelt je verantwoordelijk en je helpt graag. Je draaglast is echter niet altijd in balans met je draagkracht. Het valt soms niet mee om grenzen te stellen. Als mantelzorger heb je moeite met hulp vragen of om zonder schuldgevoel tijd voor jezelf te nemen. Dit leidt regelmatig tot stress en dit komt je eigen welzijn niet ten goede. Herkenbaar?

Inhoud
In deze praktische training van 3 bijeenkomsten leer je hoe je eenvoudig stress transformeert binnen enkele minuten. Waar en wanneer je wilt. Je krijgt informatie over hoe je brein bij stress functioneert en wat de invloed is van je onderbewustzijn. Je reduceert stressoren in je leven door blijvend een aantal overtuigingen in je mindset aan te passen. Met eenvoudige huiswerkoefeningen, de ‘tools’, breng je het geleerde gelijk in de praktijk.

Kleine groep
Omdat de groep uit 2 of 3 deelnemers bestaat is er veel persoonlijke aandacht. Sommige oefeningen doe je alleen en andere samen. Enkele acties zal ik als facilitator ondersteunen, net zoals tijdens een individuele sessie. Het is niet nodig uitgebreid je verhaal te delen.

Resultaten
Na deze training herken je stress beter en weet je hoe je deze in enkele minuten kunt transformeren. Ook heb je meer zicht op je mindset die van invloed is op je (stress)beleving. Je hebt een aantal belemmerende overtuigingen blijvend getransformeerd tot ondersteunende overtuigingen waardoor je meer rust in jezelf ervaart en sterker in je schoenen staat. Hierdoor wordt het makkelijker je grenzen aan te geven en goed voor jezelf te blijven zorgen.

Tenslotte
In deze training wordt gebruik gemaakt van kennis en vaardigheden van o.a. NLP, Ander Leven, PSYCH-K® en de LOVE Method®. Deze training biedt een unieke samenstelling en is geen vervanging van workshops of trainingen van deze methodes zelf.

Duur:                    3 bijeenkomsten van 2 uur
Data:                     Dinsdagochtend 29 mei, 5 en 12 juni 2018
Tijd:                      10.00 – 12.00 uur
Investering:          € 160,- incl. btw
Aanmelden:         uiterlijk 26 mei 2018

Min. aantal deelnemers: 2
Max. aantal deelnemers: 3

Bij aanmelden graag adresgegevens toevoegen bij “opmerking”.

Heb je interesse in deze training maar komt het dagdeel niet uit: laat een berichtje achter en ik breng je op de hoogte zodra er een nieuwe training start.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.