Workshop Ondernemersmindset

Datum/Tijd
Date(s) - zaterdag 09 dec 2017
14:00 - 17:00

Locatie
Beautysalon Klavertje Vier

Categorieën


Hoe staat het met jouw ondernemersmindset?

“The mind is a wonderful servant but a terrible master. So master your mind.”

Hoe denk jij over je werk, je waarde en je klanten? Wat zijn jouw overtuigingen op het gebied van verkopen en geld verdienen? Als je bijvoorbeeld denkt dat je als ondernemer (nog) niet goed genoeg bent of als ‘marketing niks voor jou is’ zal het lastiger zijn om succesvol te ondernemen. Belemmerende gedachten op onderbewust niveau werken als een rem terwijl je met wilskracht op het gaspedaal trapt om vooruit te komen.

Ontdek hoe je belemmerende gedachten op onderbewust niveau kunt transformeren in ondersteunende gedachten en ervaar meer flow, werkplezier en productiviteit.

Deze workshop biedt inzicht in de invloed van je eigen ondernemersmindset én je krijgt handvatten hoe je deze in je voordeel kan veranderen. Laat je inspireren door krachtige, ondersteunende overtuigingen.

‘Succes’ is voor elke ondernemer verschillend. De één wil vooral zijn of haar passie kunnen leven, de ander wil een bepaald inkomen genereren en een derde wil een goede balans tussen werk & privé of maximale vrijheid ervaren. Kies zelf de overtuigingen die jouw persoonlijke doelen ondersteunen.

Wil je met meer gemak ondernemen en met meer resultaat, geef je dan op. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met PSYCH-K of niet.

Aantal: min. 6 en max. 14 deelnemers

Workshopleider: Ida Kuyk, Droomversneller
Locatie: Workshopruimte van ondernemer Monique Groeneveld: Beautysalon Klavertje Vier in Barneveld.

Van harte welkom!

Bij aanmelden s.v.p. bedrijfsnaam en adres vermelden
in het vak ‘opmerkingen’.  

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.