Workshop Ontstressen met LTC®

Datum/Tijd
Date(s) - donderdag 02 dec 2021
19:30 - 22:00

Locatie
Coachpraktijk Droomversneller

Categorieën


Deze workshop is helaas geannuleerd wegens nieuwe coronaregels. 

Leer jezelf ontstressen in enkele minuten

Stress?
Ergens tegenop zien, geïrriteerd zijn, jezelf alweer laten afleiden, van slag zijn, piekeren, uitstelgedrag, slecht slapen, spanning en druk voelen, ….

Het is een greep uit de vele stressreacties en die we allemaal wel herkennen. Stress kost ons veel energie. En zeg je tegen jezelf dat je negatieve reactie niet nodig is, ons gevoel trekt zich er vaak niets van aan.

Inhoud
Hoe dit komt en hoe je dit snel kunt veranderen leer je in deze workshop.
Je leert wat er in je brein gebeurt bij stress en je leert meer stresssignalen te herkennen. Je leert de eenvoudige tool het ‘ABC van ontstressen’ welke je daarna zo vaak kan toepassen als je wilt.

Met deze praktische tool kan je stress wegnemen van allerlei soorten situaties en gebeurtenissen. Het maakt daarbij niet uit of het om iets gaat uit het verleden, het heden of de toekomst. Deze tool is eenvoudig en effectief. Het werkt snel omdat je gebruik maakt van de kracht van je onderbewuste vermogen. De instructie krijg je mee naar huis.

‘Ik ben zeer positief over deze workshop. Ida legt duidelijk en prettig uit hoe het ABC werkt. Het herhalen van de oefeningen werkt goed. Ik heb het sindsdien met goede afloop toegepast. Deze workshop kan ik zeker aanbevelen.’ J. ter Haar

Kleine groep
Er wordt gewerkt in een kleine groep, dus er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen.

Resultaten
Na deze workshop herken je stress beter en weet je hoe je deze kunt laten oplossen. Ook heb je meer zicht op je mindset die van invloed is op je (stress)beleving. Door de tool te gebruiken zal je merken dat de stress snel verdwijnt en dat je vanzelf anders / breder / milder over de stresssituatie denkt. Dit komt omdat je jezelf weer in ‘hele brein’ staat hebt gebracht en je hersenhelften weer optimaal samenwerken. Dit heeft direct een positief effect op je welbevinden, je gezondheid en je relaties.

‘Na het ontstressen ervaar ik dat mijn verstand en gevoel weer op één lijn zitten. Ik ervaar weer innerlijke rust en kijk met veel meer mildheid naar wat is.’

Ben je nog niet zeker of deze methode wat voor je is, geef je dan op voor een gratis kennismakingssessie om zelf het effect te ervaren.

Praktisch
Datum:                 donderdag 2 december 2021
Tijd:                     19.30 – 22.00 uur
Investering:          € 65,-
Aanmelden:         uiterlijk 25 november 2021
Locatie:                Arabellapad 32, Amersfoort

Min. aantal deelnemers: 3
Max. aantal deelnemers: 4 (wegens coronamaatregelen)

Bij aanmelden graag adresgegevens toevoegen bij “opmerking”.
Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling.

Heb je interesse in deze workshop maar komt het dagdeel niet uit: laat een berichtje achter en ik breng je op de hoogte zodra er een nieuwe workshop start. (Een Privé Workshop Ontstressen met LTC®  boeken op een tijdstip dat jou uitkomt kan ook. Kosten: € 80,-. Duur: 1,5 uur.)

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.