Workshop Ontstressen

Datum/Tijd
Date(s) - donderdag 27 sep 2018
13:30 - 16:00

Locatie
Coachpraktijk Droomversneller

Categorieën


Stress?

Ergens tegenop zien, geïrriteerd zijn, jezelf alweer laten afleiden, van slag zijn, piekeren, uitstelgedrag, slecht slapen, spanning en druk voelen, ….

Het is een greep uit de vele stressreacties en die we allemaal wel (her)kennen. Stress kost ons veel energie. En zeg je tegen jezelf dat je negatieve gevoel/reactie niet nodig of passend is, ons gevoel trekt zich er (heel vaak) niets van aan.

Hoe dit komt en hoe je dit snel kunt veranderen leer je in deze workshop. Je leert een praktische tool waarmee je jezelf meestal binnen enkele minuten kunt ontstressen. Deze tool is eenvoudig en effectief. Het werkt snel en blijvend omdat je gebruik maakt van de kracht van je onderbewuste vermogen. Hoe aangenaam is dat?

“Na het ontstressen ervaar ik dat mijn verstand en gevoel weer op één lijn zitten. Ik ervaar weer innerlijke rust en kijk met veel meer mildheid naar wat is.”

Inhoud
Je leert wat er in je brein gebeurt bij stress en je leert stresssignalen te herkennen. Je leert ‘live’ de eenvoudige tool het ‘ABC van ontstressen’ welke je daarna zo vaak kan toepassen als je wilt. Je kan hiermee stress wegnemen van allerlei soorten situaties en gebeurtenissen. Het maakt daarbij niet uit of het om iets gaat uit het verleden, het heden of de toekomst. De instructie krijg je mee naar huis.

Ervaring met het ‘ABC van Ontstressen’ : 
“Het contact maken met de liefde in mijzelf zorgde voor een zachte bedding, waarin de verandering kon plaatsvinden. Tijdens het proces kwamen er meer gebeurtenissen in mijn herinnering op, die samenhingen met de gekozen gebeurtenis. Op het eind voelde ik geen stress meer bij de herinneringen. De gebeurtenis riep ook geen negatieve gedachten en gevoelens meer op.” Anoniem

 

Kleine groep
Er wordt gewerkt in een klein groepje, dus er is veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen.

Resultaten
Na deze training herken je stress beter en weet je hoe je deze kunt laten oplossen. Ook heb je meer zicht op je mindset die van invloed is op je (stress)beleving. Door de tool te gebruiken zal je merken dat de stress snel verdwijnt en dat je vanzelf anders / breder / milder over de stresssituatie denkt. Dit komt omdat je jezelf weer in ‘hele brein’ staat hebt gebracht en je hersenhelften weer optimaal samenwerken. Dit heeft direct een positief effect op je welbevinden, je gezondheid en je relaties.

Ben je nog niet zeker of deze methode wat voor je is, neem dan contact op voor een gratis kennismakingssessie ontstressen om zelf het effect te ervaren.

Praktisch
Datum:                  donderdag 27 september
Tijd:                       13.30 – 16.00 uur
Investering:          € 50,- incl. btw
Aanmelden:         uiterlijk 20 september 2018

Min. aantal deelnemers: 2
Max. aantal deelnemers: 3

Bij aanmelden graag adresgegevens toevoegen bij “opmerking”.
Je aanmelding is definitief na ontvangst van je betaling.

Heb je interesse in deze workshop maar komt het dagdeel niet uit: laat een berichtje achter en ik breng je op de hoogte zodra er een nieuwe workshop start.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.