Ida Kuyk heeft meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van mensen.
Ze is onbevangen en creatief. Open en direct. Hier en nu. Vanuit de ruimte en vrijheid die ze zelf mocht ervaren door PSYCH-K en Live the Connection zet ze haar talenten en kennis in om mensen zichzelf verder te laten brengen. Kundig, sensitief, ernstig, veilig, speels en licht tegelijk helpt ze je jouw droom (waar verlang je naar?) te versnellen.

Ida is ten diepste een begeleider van mensen die zichzelf (willen) leren helen.
Ze kan het niet voor jou doen, maar ze gaat met liefde en openheid die weg samen met jou aan.

Waarom ik Droomversneller ben geworden?

‘Als mens en ondernemer heb ik een aantal dromen waargemaakt en ervaren hoe vervullend dit is. Mijn hart volgen is mijn levensmotto.
Je dromen waarmaken betekent niet dat je de gemakkelijkste weg kiest, maar wel de meest waardevolle. Ik ken uit ervaring de obstakels die een mens onderweg kan tegenkomen. Zowel externe als interne obstakels, zoals bijvoorbeeld belemmerende gedachten en stress.
Mijn kennis en ervaring hoe met deze obstakels om te gaan zet ik graag in zodat meer mensen hun eigen unieke pad durven en kunnen volgen: leven in lijn met hun hart en ziel.

Ik ben werkzaam en actief als

– Health and Wellbeing PSYCH-K® facilitator
– Professioneel Live the Connection® Coach
– NAC Life Coach

Ik volg supervisie bij Marina Riemslagh (PhD), ben lid van de intervisiegroep Midden-Nederland en mede-oprichter van de landelijke initiatiefgroep ‘Programmeer Jezelf’.

Registratie

Voor de Wkkgz registratie sta ik ingeschreven bij het NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg).

Klanten over Ida

 ‘Ik voelde me door Ida’s open houding gelijkwaardig en welkom.’
Fijn dat zij de leiding neemt maar wel mijn proces volgt. Zo durfde ik met haar in het diepe te springen en haar begeleiding maakte dat ik zelfstandig tot het inzicht kon komen dat werkelijk bij mij past. Al met al een hele aangename ervaring. Fleur

‘Ik vind haar eerlijk, zorgvuldig en integer.’
Ik heb bewondering voor Ida’s enthousiasme en gedrevenheid waarmee zij er wil zijn voor mij en wellicht voor alle mensen die bij PSYCH-K iets te zoeken hebben. Gerard van der Lee

‘Ik voelde me al snel veilig bij Ida en dat is de grootste voorwaarde voor het kunnen loslaten en laten stromen van zowel oude als nieuwe ervaringen.’
Ik vond de sessie goed en professioneel. Zo heb ik Ida ook ervaren: goed, professioneel alsook hartelijk. Joline

‘Ida weet goed wat ze doet en dat doet ze goed.’
Haar grondigheid op gebied van toestemming vragen, procedures testen etc. geven mij vertrouwen dat Ida er ethisch en correct in zit en dat vind ik erg belangrijk.” Patrick